1. Home
  2. /
  3. Luisteroefeningen
  4. /
  5. Luisteroefening 2: Does Rowan Atkinson Want Mr Bean to Come Back?

Luisteroefening 2: Does Rowan Atkinson Want Mr Bean to Come Back?

Luisteroefening Mr Bean Rowan Atkinson Taalhulp Engels
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Luisteren is één van de basisvaardigheden in het Engels. Telkens als je een gesprek voert moet je niet alleen praten, maar je moet ook luisteren en verstaan wat de andere persoon zegt. Anders wordt het moeilijk om een echt gesprek te hebben.

Daarom is het belangrijk dat je deze vaardigheid ook oefent. Dit kan op allerlei manieren. Op deze pagina vind je een luisteroefening waarbij je een Engelse video moet bekijken en nadien enkele vragen beantwoorden.

Je vindt twee bestanden met andere vragen onder de video en het is de bedoeling dat je één van deze bestanden (of beide bestanden) downloadt en de vragen oplost. Nadat je de vragen ingevuld hebt kan je de oplossingen downloaden en kijken hoe je het gedaan hebt.

Does Rowan Atkinson Want Mr Bean to Come Back?

In de video zie je een gesprek tussen Rowan Atkinson en Graham Norton tijdens een aflevering van de Graham Norton Show. Rowan Atkinson werd wereldberoemd door zijn iconische rol van Mr. Bean. De eerste aflevering kwam uit in 1990 maar toch kent bijna iedereen Mr. Bean, zelfs 30 jaar later.

Graham Norton stelt de acteur enkele vragen over een mogelijke terugkeer van Mr. Bean en hoe hij omgaat met mensen die hem herkennen op vakantie.

Bekijk het volgende filmpje en beantwoord de vragen.

Vragen

Links om de bestanden te downloaden:

Verbetering

Links om de verbetering te downloaden:

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Taalhulp Engels

Sinds September 2020 is deze website een digitaal platform waar iedereen gratis Engels kan leren. Je kan hier starten vanaf 0, of je kan je kennis verder uitbreiden met een breed gala aan oefeningen over allerlei grammaticale aspecten en woordenschat.

Recente artikels

Meest gelezen