Blog

Blog

Taalhulp Engels is een gratis website/blog waar je online Engels kan leren. Op deze pagina vind je een overzicht van de blogberichten die niet direct over aspecten van de Engelse taal gaan. Hier heb je vooral artikels die over meer algemene zaken gaan dan pure grammatica en woordenschat.

Taalhulp Engels Blog

Als je woordenschat wil verwerven, klik dan hier.  Meer geïnteresseerd in Engelse grammatica? Hier heb je een overzicht van alle lessen die je op deze website kan raadplegen. Voor oefeningen over de woordenschat of grammatica, klik hier

Blogberichten

10 beste boeken van Stephen King Taalhulp Engels

De 10 Beste Boeken van Stephen King

Stephen King is een succesvol auteur en daarom vind je in dit artikel een overzicht van zijn 10 beste boeken die je kunnen helpen om je Engels te verbeteren.

Engelse woordjes leren Taalhulp Engels

Hoe Engelse Woordjes Leren

Engelse woordjes leren kan moeilijk zijn en daarom vind je hier een stappenplan met duidelijke instructies hoe je het best Engelse woorden kan leren.

Hoe een Engelse e-mail schrijven Taalhulp Engels

Hoe een Engelse E-mail Schrijven

Een Engelse e-mail schrijven is iets wat vandaag de dag nog steeds nodig is in onze maatschappij. In dit artikel heb je een overzicht hoe je dat juist kan doen.

Hoe Engels Leren Taalhulp Engels

Hoe Engels Leren?

Engels leren is iets wat je tegenwoordig op veel manieren kan doen. In dit artikel geef ik een uitgebreid overzicht van 7 manieren om Engels te leren van thuis.

9 Gratis Activiteiten in Londen Taalhulp Engels

9 Gratis Activiteiten in Londen

Londen is een populaire vakantiebestemming maar soms weet je niet wat je allemaal kan doen. Hier heb je een overzicht van 9 gratis activiteiten in Londen.