Luisteroefening 4: KSI Talks to Jack Whitehall

Luisteren is één van de basisvaardigheden in het Engels. Telkens als je een gesprek voert moet je niet alleen praten, maar je moet ook luisteren en verstaan wat de andere persoon zegt. Anders wordt het moeilijk om een echt gesprek te hebben.

Daarom is het belangrijk dat je deze vaardigheid ook oefent. Dit kan op allerlei manieren. Op deze pagina vind je een luisteroefening waarbij je een Engelse video moet bekijken en nadien enkele vragen beantwoorden.

Je vindt twee bestanden met andere vragen onder de video en het is de bedoeling dat je één van deze bestanden (of beide bestanden) downloadt en de vragen oplost. Nadat je de vragen ingevuld hebt kan je de oplossingen downloaden en kijken hoe je het gedaan hebt.

KSI Talks to Jack Whitehall

De video is een fragment uit ‘Backchat (Looks Back)’. Dit is een soort van talkshow met Jack Whitehall en zijn vader. Hij is een komiek en zijn vader werd deels bekend door de serie ‘Travels with My Father’ waarin jack samen met zijn vader op reis gaat.

Tijdens deze speciale aflevering van ‘Backchat’ is KSI te gast in de show. KSI is een wereldbekende Youtuber en hij geeft wat meer uitleg over wat hij juist doet.

Bekijk het filmpje en beantwoord de vragen.

Vragen

Links om de bestanden te downloaden:

Verbetering

Links om de verbetering te downloaden: