Blog

Taalhulp Engels is een gratis website/blog waar je online Engels kan leren. Op deze pagina vind je een overzicht van de blogberichten die niet direct over aspecten van de Engelse taal gaan. Hier heb je vooral artikels die over meer algemene zaken gaan dan pure grammatica en woordenschat. 

Taalhulp Engels Blog

Als je woordenschat wil verwerven, klik dan hier.  Meer geïnteresseerd in Engelse grammatica? Hier heb je een overzicht van alle lessen die je op deze website kan raadplegen. Voor oefeningen over de woordenschat of grammatica, klik hier

Blogberichten

Hoe een Engelse e-mail schrijven Taalhulp Engels

Hoe een Engelse E-mail Schrijven

Een Engelse e-mail schrijven is iets wat vandaag de dag nog steeds nodig is in onze maatschappij. In dit artikel heb je een overzicht hoe je dat juist kan doen.

Hoe Engels Leren Taalhulp Engels

Hoe Engels Leren?

Engels leren is iets wat je tegenwoordig op veel manieren kan doen. In dit artikel geef ik een uitgebreid overzicht van 7 manieren om Engels te leren van thuis.

9 Gratis Activiteiten in Londen Taalhulp Engels

9 Gratis Activiteiten in Londen

Londen is een populaire vakantiebestemming maar soms weet je niet wat je allemaal kan doen. Hier heb je een overzicht van 9 gratis activiteiten in Londen.

Taalhulp Engels

De website waar je gratis Engels kan leren.

Sinds September 2020 is deze website een digitaal platform waar iedereen gratis Engels kan leren. Je kan hier starten vanaf 0, of je kan je kennis verder uitbreiden met een breed gala aan oefeningen over allerlei grammaticale aspecten en woordenschat.

Favorieten
Explore